Oogmeting
Op uw ogen moet u zuinig zijn. Het is dan ook verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Geen of een verkeerde correctie kan erg veel ongemak veroorzaken, ook al merkt u dit zelf nauwelijks. Zo kan een minieme afwijking al hoofdpijn veroorzaken. Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring om u de juiste glazen aan te meten. Met geavanceerde apparatuur bepalen wij de benodigde sterkte voor het kijken, veraf of dichtbij. Een oogmeting zegt eigenlijk niets over de conditie van uw ogen. Daarom controleren wij tevens de balanswerking tussen de ogen. We doen tests die de waarneming van beiden ogen aangaan. Ze geven een beeld van de beweging en samenwerking van beide ogen.
Brillen
Onze collectie telt ruim 800 modellen van verschillende merken, typen en in allerlei stijlen.
Zonnebrillen
Zonnebrillen hebben we in allerlei soorten, maten en prijzen. Van functioneel tot modieus. Ook geven wij advies over het glastype dat het beste bij uw levensstijl past.
Kinderbrillen
Van Dam Brillen onderscheidt zich in de regio door een enorme collectie kinderbrillen. Een kinderbril is niet zomaar een kleine gewone bril, maar heeft verschillende kleuren en een heel andere pasvorm.
Contactlenzen
Ook voor uw contactlenzen kunt u bij ons terecht. Dat kan zijn voor meer informatie of als u wilt overstappen van de bril op lenzen (of afwisselen). Van Dam Brillen heeft meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van contactlenzen.

all-in = lenzen, vloeistoffen, alle controles, intensief reinigen, gratis vervanging bij verlies of breuk.
Optometrie
UV bescherming
Wat is UV straling en wat doet het met je ogen?

De Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) schat dat 20 procent van alle gevallen van staar veroorzaakt wordt door overmatige blootstelling aan UV-straling. Maar wat is UV eigenlijk en waarom kan het staar veroorzaken?
Ooglaseren
Steeds meer mensen kiezen voor een ooglaserbehandeling met als doel geen bril of contactlenzen meer te hoeven dragen. Het aantal behandelklinieken neemt toe en het is bijna onmogelijk om zelf een goede keuze te maken uit de verschillende kwaliteiten, prijzen en behandelingen.
Van Dam Brillen
Contactgegevens
TelefoonWinkel:0172 -612747 Noodnummer:06-23194289
E-mailinfo@vandambrillen.nl
Adres Brugstraat 7
2411 BM Bodegraven
 
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten
Overige