Contactlenzen

Ook voor uw contactlenzen kunt u bij ons terecht. Dat kan zijn voor meer informatie of als u wilt overstappen van de bril op lenzen (of afwisselen). Van Dam Brillen heeft meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van contactlenzen.

all-in = lenzen, vloeistoffen, alle controles, intensief reinigen, gratis vervanging bij verlies of breuk.

Daglenzen

's Morgens doet u de lenzen in en 's avonds weer uit en kunt u de lenzen weggooien. Gemakkelijk en heel comfortabel. De ideale lens wanneer u alleen met sporten lenzen wilt dragen. Daglenzen: v.a. € 39,00/maand all-in.

Weeklenzen

Deze lenzen kunt u een week dag en nacht dragen. De lenzen worden met zeer veel zorg aangemeten. Ze zijn niet voor iedereen geschikt. Ideaal voor mensen met een hoge sterkte, dan kunt u ook ‘s nachts de wekker scherp zien. V.a. € 40,00/maand all-in. Ze bestaan ook in een uitvoering die je een maand in kunt houden, v.a. € 27,00/maand all-in.

Maandlenzen

Een maandlens kunt u een maandlang elke dag gebruiken ('s nachts wel uitdoen). Na een maand vervang je de lens weer door een nieuwe. Deze lens bestaat in heel veel uitvoeringen, v.a. € 18,00/maand all-in.

Gekleurde lenzen

Met deze lenzen kun je de kleur van je ogen veranderen of accentueren.

Zuurstofdoorlatende harde lenzen

Hebben we in vele uitvoeringen, v.a. € 16,00/maand all-in (klein eigen risico bij verlies of breuk).

Torische lenzen

Wanneer u een cilindercorrectie nodig heeft.

Dubbelfocus (Multifocaal) lenzen

Voor de meeste mensen die boven de 40 jarige leeftijd komen, worden de lettertjes vaak wat klein en de armen te kort. Een contactlens met een leesgedeelte geeft dan weer een goed zicht op elke afstand. V.a. € 28,00/maand all-in.

Nachtlenzen

Als u overdag geen bril of contactlenzen wilt of kunt dragen. U zet deze lenzen ’s avonds voor het slapen gaan in en doet ze ’s morgens weer uit. V.a. € 32,00/maand all-in (inclusief verzekering bij verlies of breuk)

Welke lens is de beste?

Welk type lens bij u past is zonder onderzoek niet te zeggen. Ieder mens heeft andere verwachtingen en behoeften. Onze aanpasprocedure is eenvoudig: u maakt een afspraak voor een proefpassing en dan worden alle gegevens die nodig zijn voor een goed contactlensadvies bepaald. Daarna wordt overlegd welke soorten voor u het meeste in aanmerking komen. De voor- en nadelen en de prijzen worden besproken. Dan krijgt u een paar proeflenzen in, die u een paar uur draagt, u mag dan gerust even naar huis gaan. Wanneer u weer terugkomt, kunnen we zien hoe de lens op het oog zit, hoe de ogen erop reageren. Ook horen we van u hoe het gegaan is. Dan pas worden de lenzen besteld en volgt later de aflevering met instructie en de controles. De normale controles doen we verder elk halfjaar.

Kosten

De kosten voor een lensaanmeting* zijn hieronder te vinden.

Zachte lenzen € 45,-
Vormstabiele lenzen € 65,-
Nachtlenzen €149,-


Vooraf is alleen globaal te zeggen wat lenzen kosten. Tijdens het vooronderzoek/ de proefpassing kunnen wij, voordat u iets besloten heeft, precies vertellen wat de kosten zijn. Wij berekenen altijd een all-in prijs, zodat u later nooit voor verassingen komt te staan. Soms is het Lensabonnement aantrekkelijk. Dan kunt u automatisch per maand betalen zonder extra kosten.

*altijd inclusief instructie en eerste lenscontrole

Garantie

Mocht de praktijk na een paar weken toch tegenvallen - komt gelukkig bij ons bijna nooit voor - dan heeft u een teruggeefgarantie.
Van Dam Brillen
Contactgegevens
TelefoonWinkel:0172 -612747 Noodnummer:06-23194289
E-mailinfo@vandambrillen.nl
Adres Brugstraat 7
2411 BM Bodegraven
 
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten
Overige